Hovenier Wageningen

Kuus Totaaltuinen is uw hovenier Wageningen

De hovenier Wageningen staat voor u klaar als u een nieuwe tuin aan wilt laten leggen, maar wij kunnen voor u ook een tuinontwerp maken. Dit kan geheel naar wens worden gemaakt en dan kan het door Kuus Totaaltuinen uit worden gevoerd. Ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar en u bent continu betrokken bij het proces. Uw keuzes spelen namelijk een rol bij alle stappen die de hovenier uit Wageningen gaat zetten. Wij zijn een middelkleinbedrijf en kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Wij hebben bijvoorbeeld al veel tuinontwerpen gemaakt en bij ons wordt alles op maat gemaakt. Geeft u daarom ook uw wensen door aan de hovenier Wageningen en deze kan voor u aan de slag met een ontwerp.

Hovenier Wageningen

Tuinaanleg en tuinontwerp

Wilt u graag meer weten over tuinaanleg of een tuinontwerp? Dan kan de hovenier bij u langskomen om de tuin in Wageningen te beoordelen. Hierdoor krijgt hij een goed beeld van uw tuin en wat uw wensen zijn. Door vragen aan u te stellen probeert hij duidelijk naar voren te krijgen wat u wenst en hierdoor kan hij het tuinontwerp beter aan laten sluiten op wat u graag wilt. Het belangrijkste hierin is de communicatie, zodat zowel u als wij weten wat er allemaal kan en dan kan het allemaal uit worden gewerkt. Uw droomtuin kan gerealiseerd worden door de hovenier Wageningen.

Wij zijn uw hoveniersbedrijf

Uw hoveniersbedrijf heeft u nu gevonden, want onze hovenier besteedt graag aandacht aan uw tuin in Wageningen. Misschien heeft u geen tijd, of geen zin. U wilt de tuin wat eenvoudiger in het onderhoud maken, maar u heeft geen idee hoe, geen zorgen want wij realiseren dat voor u! Ook wanneer u geen idee heeft wat u wilt, kan de hovenier Wageningen bij u langskomen en aangeven wat er allemaal mogelijk is met uw tuin. Alle tuinen zijn voor onze hoveniers een bron van inspiratie en daar kunnen zij zeker wat mee!

Vragen aan ons?

Een tuin in Wageningen kan mooi worden aangelegd door onze hovenier. Wilt u hier ook gebruik van maken of meer over weten? Dan kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen, u kunt bellen met 0488-481040. Maar u kunt ook een fax sturen naar 0488-481037. Als u een e-mail wilt sturen dan kunt u ons bereiken via info@totaaltuinen.nl.

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij