Tuinaanleg

Kuus Totaaltuinen voor uw tuinaanleg

Tuinaanleg

Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg voor u kan realiseren, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Kuus Totaaltuinen kan u namelijk per direct van dienst zijn. Onze hoveniers zijn het liefst de hele dag bezig in de tuin en daarom vinden zij het ook fijn als zij u van dienst kunnen zijn. Bij de keuzes die er moeten worden gemaakt en het werk dat er wordt verzet staan uw wensen voorop. Wij bespreken met u wat de voordelen zijn als wij bepaalde keuzes maken en dan is het aan u wat u er mee wilt doen. Overleggen en goed communiceren dat vinden wij erg vanzelfsprekend en belangrijk.

Mogelijkheden tuinaanleg

Met de tuinaanleg zijn er veel verschillende mogelijkheden. Het kan zijn dat u al een schets of ontwerp heeft en dat wij deze voor u uitwerken. Maar wij kunnen voor u ook het ontwerp maken en dan vervolgens beginnen met de tuinaanleg. Het ligt er dus echt aan wat uw wensen zijn. In ieder geval kunt u alles aan ons uitbesteden en dat doen wij graag voor u. Als u aangeeft wat u graag wilt dan kunnen wij u altijd adviseren over onze mogelijkheden.

Werk rondom de tuin uitbesteden

Het is altijd veel werk als u een grote tuin heeft die u moet onderhouden, maar het kan vaak een stuk gemakkelijker. Als u daar met een goed tuinontwerp rekening mee houdt kunt u het zichzelf een stuk eenvoudiger maken. Daar kunnen wij u goed over informeren en dan kunnen wij ook bij de tuinaanleg zorgen dat alles beter te onderhouden is. U houdt dan tijd over om te genieten van uw fraai aangelegde en goed onderhouden tuin.

Tuinaanleg

Onze mogelijkheden met tuinen

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen als u meer wilt weten over de tuinaanleg. Daarvoor kunt u bellen met 0488-481040. Als u liever een fax stuurt kan dat ook naar 0488-481037. Als u een e-mail wilt sturen dan kunt ons bereiken via info@totaaltuinen.nl en dan horen wij ook graag wat wij voor u kunnen betekenen voor de tuinaanleg. Laat u het ons horen zodat onze hoveniers aan de slag kunnen met uw tuin? U zult geen spijt krijgen van die keuze, want zij verrichten in korte tijd veel werk, waar u straks van kunt genieten!

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij