De offerte

Het tuinontwerp is afgerond en de laatste details zijn ingevuld. Voor de bestratingsmaterialen is een keuze gemaakt en een uitgebalanceerd beplantingsplan ligt klaar om uitgevoerd te worden.

Bij de eerste presentatie van het tuinontwerp heeft u reeds een eerste offerte ontvangen, waarin alle werkzaamheden en te leveren materialen beschreven staan. Voor de materialen is een stelpost opgenomen en nu er een definitieve keuze is gemaakt in de materialen, kan de stelpost definitief gemaakt worden.

Verschillende mogelijkheden

Het is belangrijk om vooraf goede afspraken te maken over de kosten die de tuinaanleg met zich meebrengen. U als klant bepaalt zelf wat u prettig vindt. De eerste mogelijkheid is om achteraf, als de aangelegde tuin is opgeleverd, alle geleverde materialen en alle gewerkte uren op te tellen en aan de hand daarvan de rekening op te maken. Dit houdt in dat de hoogte van de rekening ten opzichte van de offerte mee kan vallen, maar ook tegen kan vallen.

Als u meer van zekerheid houdt, kunt u ervoor kiezen om voorafgaand aan de tuinaanleg een vast bedrag af te spreken voor de aanleg van uw tuin. Als de aanleg van de tuin tegenvalt, kost het u dus niet meer.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak bij Kuus TotaalTuinen. Wij zullen achteraf nooit extra kosten aanvoeren omdat bepaalde zaken tegen zijn gevallen. Uitzondering hierop is uiteraard ┬┤meerwerk┬┤ Dat zijn werkzaamheden waarvoor u als opdrachtgever tijdens de tuinaanleg opdracht geeft en die niet in de offerte staan beschreven.

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij