De materiaalkeuze

De identiteit van het tuinontwerp wordt bepaald door de invulling van de materialen. Wanneer het tuinontwerp afgerond is nemen we contact met u op om een afspraak te maken bij ons op het tuincentrum. Op kantoor bespreken we onder het genot van een bakje koffie het tuinontwerp en nemen we de offerte door.

Materiaalvoorstel voor uw tuin

Om u een goed beeld te geven met welke materialen het tuinontwerp ingevuld kan worden, maken we voor u vooraf een materiaalvoorstel. Leidraad voor deze keuze vormen de indrukken die we het eerste oriënterende gesprek bij u thuis hebben opgedaan. De sierbestrating moet bij uw woning passen, maar zeker ook bij de identiteit van het tuinontwerp. Met deze materialen als voorbeeld krijgt u vaak een veel beter beeld hoe uw tuin eruit komt te zien.

Showroom

In onze showroom hebben we honderden soorten sierbestrating en grote tegels waar u een keuze uit kunt maken. Ook op het gebied van vijverkantafwerking, waterornamenten, stapelmuurtjes en siergrind hebben we talloze voorbeelden staan. Voor erfafscheidingen hebben we gaasschermen met klimop, tuinschermen of trellisschermen als voorbeeld.

Ook voor de ‘levende’ materialen in uw tuin hebben wij voorbeelden te over.
U kunt bij ons kiezen uit 10-15 soorten leibomen en dakbomen. Ook van alle denkbare haagsoorten hebben we voorbeelden staan.

Onze showroom is in het seizoen zes dagen per week geopend. Als u een aantal weken later de behoefte heeft om de materialen welke voor uw tuinontwerp in aanmerking komen,nog eens rustig te bekijken dan is dat geen probleem.

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij