Tuin onderhoud

Onderhoud

Uw tuin krijgt in ons land door alle seizoenswisselingen aardig wat te verduren. Daarom heeft uw tuin het hele jaar door onderhoud nodig. Een goed onderhouden tuin ziet er daarnaast veel mooier en gezonder uit. Kuus Totaaltuinen heeft naast het ontwerpen en het aanleggen van tuinen ook ervaring met het onderhouden van particuliere tuinen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Voor- en najaarsbeurten
  • Eenmalig onderhoud
  • Knippen
  • Snoeien
  • Verzorging van gazon en beplanting

Voor- en najaarsbeurt

Het reguliere onderhoud van uw tuin kunt u in principe prima zelf verzorgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door ons te laten doen. Wij adviseren onze klanten om minimaal twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, een grondige onderhoudsbeurt voor uw tuin te laten uitvoeren door een gespecialiseerde hovenier. Hiermee is uw tuin klaar voor de koude, natte winters en de warme, droge zomers.

Jaarplanning

Wij kunnen samen u een jaarplanning opstellen ten behoeve van het onderhoud van uw tuin. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd van een goed verzorgde tuin.

Contact

Als u geïnteresseerd bent om het onderhoud van uw tuin aan ons over te laten kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina. We zullen dan aan de hand van uw wensen een afspraak in plannen.

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij