Hovenier Ochten

Kuus Totaaltuinen is uw hovenier Ochten

Zoekt u de hovenier Ochten die u kan helpen bij de tuinaanleg of bij een tuinontwerp? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want u heeft nu een goed hoveniersbedrijf gevonden. Wij van Kuus Totaaltuinen zijn u graag van dienst. Wij zijn een middelkleinbedrijf en onze hoveniers weten van aanpakken en zij zitten vol inspiratie. Daarom maken wij sinds de jaren negentig onderscheid in het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en hebben al veel tuinontwerpen gemaakt. Onze hovenier komt maar al te graag naar uw tuin in Ochten kijken en u adviseren.

Hovenier Ochten

Onze mogelijkheden

Bij hovenier Ochten wordt alles op maat gemaakt en daarom kunnen wij ook al uw wensen meenemen in het tuinontwerp. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u maar een ding doen en dat is een afspraak maken met onze hovenier die uw tuin in Ochten komt bekijken. Vervolgens maakt hij een prachtig ontwerp voor uw tuin. Hovenier Ochten zit vol inspiratie en creativiteit en laat dat graag zien als hij uw tuin aanlegt.

De werkwijze van ons

De werkwijze van de hovenier Ochten is van groot belang voor u. U wilt toch ook weten wat wij voor u kunnen doen en hoe wij te werk gaan? Daarom leggen wij dat graag aan u uit. Onze hovenier komt namelijk graag een keer uw tuin bekijken in Ochten, zodat hij de locatie een keer goed gezien heeft en weet wat de mogelijkheden zijn met de tuin. Dan zal hij een ontwerp maken, dit met u bespreken en uw wensen hierin meenemen. Als de hovenier alles duidelijk voor ogen heeft en u bent het er mee eens, dan kan er een offerte worden gemaakt van uw tuin in Ochten. Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen wij voor u aan het werk.

Als u meer wilt weten over ons hoveniersbedrijf, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen, u kunt bellen met 0488-481040. Een fax sturen kan ook naar 0488-481037. Als u een e-mail wilt sturen dan kunt ons bereiken via info@totaaltuinen.nl. Wij horen het graag wanneer onze hovenier Ochten u van dienst mag zijn en wij denken ook graag met u mee als uw inspiratie even op is.

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij