Hovenier Lienden

Hovenier Lienden nodig? Kies voor Kuus Totaaltuinen

Bent u op zoek naar hovenier Lienden? Laat het ons dan weten, zodat wij u van dienst kunnen zijn. Kuus Totaaltuinen staat namelijk voor u klaar, wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf en zijn u van dienst bij een tuinaanleg maar ook bij een tuinontwerp. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij horen het graag van u. Wij zijn een middelkleinbedrijf en sinds de jaren negentig maken wij onderscheid in het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen. Het kan zijn dat u wilt dat wij voor u aan de slag gaan en dit kan uiteraard. Maar heeft u al nagedacht wat u graag wilt? Wij hebben al veel tuinontwerpen gemaakt en dat kunnen wij voor u ook doen. Bij ons staat maatwerk wel centraal. Daarom zal onze hovenier Lienden graag bij u langskomen om de tuin in Lienden te bekijken, zodat hij weet wat er allemaal mogelijk is.

Tuinaanleg realiseren wij voor u

De hovenier Lienden kan voor u de tuinaanleg realiseren maar voordat wij hier aan beginnen zal er een ontwerp worden gemaakt. Daarvoor komen wij graag persoonlijk met u in contact, zodat wij van u horen wat u wilt. Ook kunnen wij u adviseren over wat er zoal met de tuin mogelijk is. Als u een onderhoudsvriendelijke tuin wilt, dan kan onze hovenier dit ook realiseren voor uw tuin in Lienden.

Eerst een tuinontwerp nodig?

Heeft u een goed tuinontwerp nodig? Dan kunt u meteen contact met ons hoveniersbedrijf opnemen en dan zal een hovenier naar uw tuin in Lienden komen kijken. Zij komen maar al te graag naar u toe, zodat zij u straks goed van dienst kunnen zijn. Ook met uw idee kan de hovenier heel goed aan de slag. Laat het horen als u wensen en idee├źn heeft. Deze zullen zeker in het plan van aanpak worden meegenomen.

Hovenier Lienden

Contact opnemen met ons hoveniersbedrijf

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen als u de hovenier in Lienden nodig heeft. U kunt bellen met 0488-481040. Maar u kunt ook een fax sturen naar 0488-481037 en dan nemen wij contact met u op. Als u een e-mail wilt sturen dan kunt ons bereiken via info@totaaltuinen.nl. Wij zullen dan een afspraak met u maken wanneer wij bij u komen kijken naar uw tuin in Lienden. U kunt ook uw voorkeur van dag en tijd aangeven en dan houden we daar uiteraard rekening mee!

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij