Hovenier Ede

Hovenier Ede nodig? Kies Kuus Totaaltuinen

De hovenier Ede kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Als het over de tuin gaat, dan staan wij van Kuus Totaaltuinen meteen voor u klaar. Wij zijn een middelkleinbedrijf en onze medewerkers hebben groene vingers. Zij steken hun handen graag uit de mouwen om voor u een prachtige tuin te ontwerpen en aan te leggen. Onze hovenier Ede kan met u meedenken als het over de tuin gaat, maar wij kunnen ook direct voor u aan het werk. Sinds de jaren negentig maken wij onderscheid in het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen en wij doen alles op maat. Daarin kunnen wij dus alle wensen van u meenemen en ervoor zorgen dat alle stappen aansluiten bij uw wensen. Spreekt u dat aan? Dan kunt u een afspraak maken met onze hovenier. Deze komt graag naar de betreffende locatie in Ede om de mogelijkheden te bekijken en met u te bespreken.

Een nieuwe tuin aanleggen

Als u graag een nieuwe tuin aan wilt laten leggen dan kunnen wij dat voor u realiseren. De complete tuinaanleg kan namelijk door ons uitgevoerd worden. Wilt u ook graag dat de hovenier Ede uw tuin ontwerpt en/of aanlegt? Dan zal hij voor u geheel vrijblijvend een tuinontwerp maken en dit wordt geheel op uw wensen afgestemd. Als dit proces helder is dan kan de hovenier bij uw tuin in Ede aan de slag en er voor zorgen dat u de nieuwe tuin krijgt, die geheel aan uw wensen voldoet.

Hovenier Ede

Eerst een ontwerp nodig?

Een tuinontwerp is de basis als u een nieuwe tuin wilt. Dit regelen wij graag voor u. Onze hovenier maakt graag een afspraak met u en komt graag op locatie in Ede kijken, zodat we de situatie kunnen beoordelen en kunnen bekijken welke opties er zijn met uw tuin. De tuinaanleg kan dan in korte tijd uitgevoerd worden door ons hoveniersbedrijf.

Vragen aan uw hoveniersbedrijf?

Als u vragen heeft aan de hovenier die op locatie in Ede komt kijken, dan kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen, u kunt bellen met 0488-481040. Als u de hovenier Ede graag een fax wilt sturen dan kan dat ook: naar 0488-481037. Als u een e-mail wilt sturen dan kunt ons bereiken via info@totaaltuinen.nl. Wij zorgen er voor dat er snel contact met u op wordt genomen en dan kan de metamorfose beginnen. Ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar!

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij