Hovenier Bennekom

Hovenier Bennekom nodig? Kies Kuus Totaaltuinen

Een hovenier Bennekom kan u nu van dienst zijn als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of als u een idee heeft over de tuinaanleg. Wij kunnen dit van ontwerp tot aanleg voor u uitvoeren. We komen graag naar u toe om  het één en ander met u te kunnen bespreken. Wij zijn een middelkleinbedrijf en onze hovenier is werkzaam in Bennekom en omgeving en dat doet hij erg graag. Sinds de jaren negentig maken wij onderscheid in het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen. Bij iedere tuin staan de wensen van de klant centraal. Wij hebben al veel tuinontwerpen gemaakt waarbij steeds is sprake is van maatwerk. Het gaat tenslotte om uw tuin en daarbij kunt u uw wensen aangeven. Daar gaan wij vervolgens mee aan de slag!

tuinaanleg+veenendaal (2)

Wij maken uw tuin compleet

Als u een nieuwe tuin wilt dan kunnen wij voor u een tuinontwerp maken. Vervolgens kunnen wij ook de complete tuinaanleg voor u verzorgen. Wilt u graag weten wat de hovenier Bennekom voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd een afspraak maken, zodat de hovenier bij u in Bennekom langs komt en de tuin kan beoordelen. Hierdoor krijgt hij beter zicht op wat er allemaal mogelijk is met uw tuin en daarnaast kan de hovenier u zijn advies geven. Ons hoveniersbedrijf denkt continu met u mee!

Wensen voor een nieuwe tuin?

De complete tuinaanleg kan door de hovenier Bennekom worden geregeld. Uw eigen wensen en ideeën spelen daarin een belangrijke rol. De hovenier komt graag langs voor een persoonlijk gesprek waarin hij uw wensen en ideeën kan bespreken. Deze kan hij vervolgens meenemen in het tuinontwerp dat hij voor u zal maken. Voor een goed eindresultaat is het van belang dat de hovenier Bennekom een goed beeld heeft bij aanvang van het project. Hij zal daarnaast bij aanvang een offerte opstellen zodat u ook financieel weet waar u aan toe bent. Als alles is besproken wordt er een definitieve offerte opgesteld en kan hij voor u aan de slag in Bennekom. Heeft u zelf totaal geen inspiratie, geen nood, de hovenier Bennekom zal u verrassen met originele ideeën.

Meer informatie over tuinaanleg

In Kuus Totaaltuinen heeft u een goed hoveniersbedrijf gevonden. Wij zijn u graag van dienst als het over uw tuin in Bennekom gaat. U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen, u kunt bellen met 0488-481040. U kunt ook altijd een fax sturen naar 0488-481037. Een e-mail sturen kan ook en dan kunt u ons bereiken via info@totaaltuinen.nl.

Social media

Volg ons ook op via soclal media en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Foto gallerij